Nieuws over Centrum Oost

Bijeenkomst adviesgroep na de zomer

Gepubliceerd op 11 mei 2023
Afbeelding

Binnenkort gaan we een participatieadviesgroep voor Zaandam Centrum-Oost vormen. Een groep met inwoners en ondernemers die samen met de raadsleden en de gemeente gaan bepalen hoe we de buurt zo goed mogelijk kunnen betrekken bij de plannen. In eerste instantie zochten we 5 deelnemers. Omdat we veel meer aanmeldingen hebben binnengekregen, willen we iedereen uitnodigen voor een eerste bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over het doel van de adviesgroep en over hoe en wanneer we bij elkaar komen. We bespreken dan ook of het haalbaar is om met een grotere groep deelnemers aan de slag te gaan.

Werving nieuwe omgevingsmanager en procesmanager Zaandam Centrum-Oost

Omdat er op dit moment geen omgevingsmanager en geen procesmanager is voor Zaandam Centrum-Oost, vindt deze bijeenkomst nĂ¡ de zomer plaats. Zij spelen een belangrijke rol in de adviesgroep. Voor beide functies start binnenkort de werving van geschikte kandidaten.

Zodra we een datum voor de bijeenkomst hebben, ontvangt u van ons een uitnodiging. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar maakcentrumoost@zaanstad.nl

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl