Nieuws over Centrum Oost

Online informatiebijeenkomst Peperstraat

Gepubliceerd op 27 maart 2023
Afbeelding

De ontwikkelaar van de herontwikkeling van de Peperstraat, Opportunity Vastgoed, organiseert een digitale informatiebijeenkomst op woensdag 5 april 2023. De ontwikkelaar wil dan de bewoners, ondernemers en buren van de Peperstraat informeren over de nieuwbouwplannen op deze plek. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur.

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt Opportunity Vastgoed wat er de afgelopen periode is gebeurd. Ook krijgt u een vooruitblik op het ontwerp van fase 2, het proces en de planning. De projectarchitect en de projectleider van de gemeente Zaanstad zijn ook aanwezig. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Deelnemen is eenvoudig

Deelnemen aan de bijeenkomst is eenvoudig. U kunt via uw computer, tablet of smartphone meedoen. Op www.vernieuwingpeperstraat.nl staat een link naar de livestream via MS Teams. De uitzending wordt opgenomen. Mocht dit moment niet schikken, dan kunt u de uitzending ook later terugkijken. In dat geval is het niet meer mogelijk om live vragen te stellen.

Heeft u geen online mogelijkheid om de bijeenkomst te volgen of terug te kijken, dan kunt u ook een papieren versie van de presentatie en de vragen en antwoorden opvragen. Dat kan via het emailadres: maakcentrumoost@zaanstad.nl.  Wilt u naar aanleiding van de papieren versie nog met iemand spreken, dan kun u ook naar het spreekuur komen. De eerstvolgende is op 12 april van 16.00 - 18.00 uur in het informatiecentrum op Peperstraat 7 in Zaandam. Of u kunt een aparte afspraak maken via de mail: maakcentrumoost@zaanstad.nl

Informatie en contact 

Op de website www.vernieuwingpeperstraat.nl is informatie te vinden over de vernieuwing van de Peperstraat. Mocht u vragen hebben vooruitlopend op de informatiebijeenkomst, neem dan contact op via contact@vernieuwingpeperstraat.nl.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl