Nieuws over Centrum Oost

Tijdelijk geen Omgevingsmanager

Gepubliceerd op 30 maart 2023
Afbeelding

Rutger de Klerk is helaas per 1 april gestopt als omgevingsmanager voor Centrum-Oost. De gemeente gaat op zoek naar een nieuwe omgevingsmanager. Tot die tijd is er vanaf 12 april elke woensdag tussen 16.00 en 18.00 uur spreekuur met het Peperstraat projectteam bij het bewonerspunt op Peperstraat 83, Zaandam. U kunt zonder afspraak langskomen. 

Bewonerspunt Peperstraat

Vanaf 12 april, elke woensdag inloop
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Peperstraat 83, Zaandam

Contact projectteam

Daarnaast kunt u met vragen altijd terecht bij het projectteam van de gemeente. Elke woensdag is er een inloopspreekuur van 16:00 uur tot 18:00 uur in het bewonerspunt op de Peperstraat 83. Ook kunt u een e-mail sturen naar maakcentrumoost@zaanstad.nl. Het projectteam streeft er naar om alle e-mails binnen 7 werkdagen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief 

Op de hoogte blijven van de vernieuwing van de Peperstraat en de rest van Zaandam Centrum Oost? U kunt zich hier abonneren op de e-mailnieuwsbrief MAAK.Centrum Oost. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer vier keer per jaar.

Meer informatie

Informatie van de ontwikkelaar van de nieuwe woningen en voorzieningen in de Peperstraat kunt u vinden op de website www.vernieuwingpeperstraat.nl. Daar kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief van de ontwikkelaar

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl