Nieuws over Centrum Oost

Tweede bijeenkomst herinrichting openbare ruimte Peperstraat

Gepubliceerd op 21 februari 2023
Afbeelding

De gemeente werkt aan een inrichtingsplan voor de openbare ruimte van de Peperstraat. Dit plan gaat bijvoorbeeld over het ontwerp van straten, de stoepen en het nieuwe plantsoen. We horen graag de wensen en ideeën van bewoners en omwonenden voor dit plan. Daarom organiseren we donderdagavond 23 februari een bijeenkomst in het informatiecentrum op de Peperstraat 7, om 19.30 uur.

Op 24 januari is een eerste bijeenkomst geweest. Er zijn tijdens die bijeenkomst al verschillende wensen en ideeën opgehaald. In deze tweede bijeenkomst hopen we nog meer op te halen. De ontwerper openbare ruimte van de gemeente vertelt tijdens de bijeenkomst op welke manier de eerste ideeën en wensen zijn verwerkt in het schetsontwerp.  Daarna gaat hij graag met u in gesprek en zal hij toelichten wat de volgende stappen zijn.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via maakcentrumoost@zaanstad.nl. Als u de locatie met rolstoel/rollator bezoekt, laat het ons dan weten. We ontvangen u dan via een andere entree. Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u wel een vraag? Dan kunt u deze ook via e-mail stellen.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl