Informatiebijeenkomst over nieuwbouw Peperstraat

Informatiebijeenkomst over nieuwbouw Peperstraat


18 januari 2022
Op dinsdag 25 januari is er een online informatiebijeenkomst voor huurders, buren en anderen die meer willen weten over de nieuwbouwplannen van de Peperstraat. Tijdens deze bijeenkomst lichten gemeente Zaanstad en Opportunity Vastgoed de plannen toe. Zo leggen we uit wat de verschillen zijn tussen het plan nu en het plan uit september 2019. Ook krijgt u meer informatie over het ontwerp, het proces en de planning. Ook leggen we uit hoe we de omgeving bij de plannen betrekken. Verder is er ruimte om vragen te stellen. De online bijeenkomst is van 19.30 uur tot circa 21.00 uur. 

U kunt via uw computer, tablet of smartphone meedoen aan de online bijeenkomst. Op www.vernieuwingpeperstraat.nl vindt u een link naar de livestream. De uitzending wordt opgenomen, zodat u de uitzending ook later kunt terugkijken. U kunt dan alleen niet meer live vragen stellen.

Contact

Heeft u vragen vooruitlopend op de informatiebijeenkomst? Dan kunt u contact opnemen via contact@vernieuwingpeperstraat.nl

Vragen over herhuisvesting

De informatiebijeenkomst is een algemene informatiebijeenkomst over de nieuwbouw. Bent u huurder van de Peperstraat en wilt u uw persoonlijke situatie bespreken? Dan kunt u contact opnemen met een van de projectconsulenten. Dat kan door te mailen via peperstraat@opportunityvastgoed.nl of te bellen naar 06 – 17 90 16 04. Of kom langs tijdens een van de spreekuren in het Bewonerspunt op de Peperstraat 83.


impressie vernieuwing Peperstraat

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl