Extra inloopmomenten voor gebiedsperspectief Centrum Oost 2040

Extra inloopmomenten voor gebiedsperspectief Centrum Oost 2040

3 september 2018
Van 19 juli tot en met 27 juli kon u uw reactie geven op het concept gebiedsperspectief van MAAK.gebied Centrum Oost. Hierin staat beschreven hoe het gebied er in 2040 uitziet. Mensen gaven aan dat ze die periode te kort vonden en te dicht op de zomervakantie. Daarom heeft het projectteam besloten om na de zomer nog eens gelegenheid te geven om te reageren op het perspectief.

Tijdens deze nieuwe gelegenheden, kunt u zien wat er met eerdere reacties is gedaan. En hoe het perspectief er inmiddels uitziet, want er is aan verder gewerkt.

Reageer nog tot 20 september

Op 5 september komt de aangepaste versie van het gebiedsperspectief online. Tot 20 september kan daar nog op worden gereageerd tijdens het inloopspreekuur in de Peperstraat of online, via praatmee. De inloopspreekuren zijn op woensdagmiddag 5 september, vrijdagmiddag 7,  woensdag 12, vrijdag 14 en woensdag 19 september. Dan is in het MAAK-pand aan de Peperstraat 134a iemand van het projectteam aanwezig om uw reactie in ontvangst te nemen. Hier kunt u ook al uw vragen stellen.


Tijdens de vorige inloopmomenten konden bezoekers rode stickers plakken met hun zorgen er op, en groene stickers voor onderdelen in het perspectief waar ze enthousiast over waren. 

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl